L
Louis
Gast
Goede middag,
Ik den ik pronk ff met mijn eigenbouw smoker!
Ik heb de smoker gemaakt omdat ik er al jaren 1 wou hebben maar ik het geld niet over heb voor een kant en klare. ( en eigenlijk vind ik dit ook mooier juist door de foutjes en onvolmaaktheden.)
Vandaag mijn eerste pulled porc proberen dus ben erg benieuwd naar het resultaat.
Tot nu toe houd ik de temp op een constante 230 graden farenheit ( heb meters uit de us)
Dus met de flow zit het wel goed.
Foto's volgen
Lous
Ik den ik pronk ff met mijn eigenbouw smoker!
Ik heb de smoker gemaakt omdat ik er al jaren 1 wou hebben maar ik het geld niet over heb voor een kant en klare. ( en eigenlijk vind ik dit ook mooier juist door de foutjes en onvolmaaktheden.)
Vandaag mijn eerste pulled porc proberen dus ben erg benieuwd naar het resultaat.
Tot nu toe houd ik de temp op een constante 230 graden farenheit ( heb meters uit de us)
Dus met de flow zit het wel goed.
Foto's volgen
Lous