Romson
Kooltjesharker
- Berichten
- 144
Wees welkom, BBQ en receptengoeroe's en aanhoor mijn gebeden
Vandaag heb ik dan een mooi 'klein' bavette uit de vriezer gehaald welke ik even geleden bij de sligro had gekocht. Het viel mij op dat dit een dik deel is en een dun deel. Het dikke deel is toch al gauw zo'n 3cm dik.
Dan denk je toch al gauw, dunne stuk er af en die lekker apart houden voor een hot 'n' fast en het dikke gedeelte met een mooie reverse sear die kamado op. Nu wil i kvoor vanavond eigenlijk een mooi gerecht op tafel krijgen met hasselback aardappelen en gegrilde groenten. Je raadt het al, hoe gaan we dit dan doen? Ik moet zeggen dat ik geen flauw idee heb en daarbij jullie expertise zou willen bevragen! Zien jullie een mogelijkheid om alles op de kamado te maken, zonder dat het dikke stuk vlees er voor een lange tijd van af moet? Of ontkom ik er niet aan om de hasselbacks in de oven te bereiden en de rest op de kamado?
Vandaag heb ik dan een mooi 'klein' bavette uit de vriezer gehaald welke ik even geleden bij de sligro had gekocht. Het viel mij op dat dit een dik deel is en een dun deel. Het dikke deel is toch al gauw zo'n 3cm dik.
Dan denk je toch al gauw, dunne stuk er af en die lekker apart houden voor een hot 'n' fast en het dikke gedeelte met een mooie reverse sear die kamado op. Nu wil i kvoor vanavond eigenlijk een mooi gerecht op tafel krijgen met hasselback aardappelen en gegrilde groenten. Je raadt het al, hoe gaan we dit dan doen? Ik moet zeggen dat ik geen flauw idee heb en daarbij jullie expertise zou willen bevragen! Zien jullie een mogelijkheid om alles op de kamado te maken, zonder dat het dikke stuk vlees er voor een lange tijd van af moet? Of ontkom ik er niet aan om de hasselbacks in de oven te bereiden en de rest op de kamado?