Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Je moet de schimmel zien als een paddestoel, snij je die weg komt hij het volgend jaar weer terug op dezelfde plek.Jenthe zei:Maar de zwarte puntjes schimmel moet je die wortel dat niet zien lopen? Ik kreeg de tip van een forum lid, schimmels weg snijden en roken om de bout extra bescherming te bieden (niet om de schimmels te doden).
Mac zei:Het koud roken van producten is een vorm van conserveren.
Ik heb dit toegepast op mijn Pancetta Arrotolata, nadat deze onder de schimmel zat toen ik terug kwam van vakantie.
Eerst alle schimmel zo goed mogelijk weggesneden, vervolgens goed afgedaan met water/azijn/zout, en daarna opnieuw opgebonden, en 20 uur koud gerookt.
Even afkloppen, maar nu 2 maanden later is nog geen spoor van een schimmel te bekennen.
En dat gaan we ook zeker niet doen BertMaar voor we verzanden in een welles- nietes gevecht op dit leuke forum, Marcel: