Goedemorgen,
Vanmorgen de bestelling voor de kerstopgehaald.
Ik had eigenlijk een rauwe ham verwacht, zoals je ze in de amerikaanse films ziet, met bot, en vet.
Nu is het een soort beenham cq fricandeau geworden van 3.5KG, zonder bot, zonder vet.
Een mooi stuk, zie foto:
Nu heb ik niet echt een goed recept kunnen vinden, maar ik wil deze na een nachtje brinen, marineren, en dan low en slow op de primo (120) tot 56 gr.
Iemand nog tips? En wellicht een indicatie voor de duur van de bereiding.
Bvd,
Bram
Vanmorgen de bestelling voor de kerstopgehaald.
Ik had eigenlijk een rauwe ham verwacht, zoals je ze in de amerikaanse films ziet, met bot, en vet.
Nu is het een soort beenham cq fricandeau geworden van 3.5KG, zonder bot, zonder vet.
Een mooi stuk, zie foto:

Nu heb ik niet echt een goed recept kunnen vinden, maar ik wil deze na een nachtje brinen, marineren, en dan low en slow op de primo (120) tot 56 gr.
Iemand nog tips? En wellicht een indicatie voor de duur van de bereiding.
Bvd,
Bram