- Berichten
- 74
Heb lekker een week vrij ( echt vrij me vrouw moest werken
) dus vandaag maar uitgekozen om weer eens pulled pork te maken. En deze keer foto's en een verslagje te maken.
Gister avond alles lekker in de rub gezet.
(pig powder van Smokey Goodness)
Om half 6 vanmorgen de WSM aangeslingerd en om even voor 6 de 2,6 kilo procereur erop.
Zo het grote wachten kan beginnen.
Even de koolsalade ( van Dominique) gemaakt
.
Phoe zo rond 1 uur bleef de temp rond de 70 graden hangen. Dus tijd voor een gesprek met onze vriend Hertog Jan
.
Gelukig na 3 uur begon de temp weer langzaam te stijgen.
En ja hoor even voor half 7 bijna 90 graden
.
Nog even een klein uurtje gewacht en pullen maar.
Whoo weer een geweldig stukje vlees.
Vonden de vrienden ook die kwamen mee eten.
De broodjes met koolsla en pulled pork waren weer een topper.
Gelukkig is er wat over gebleven voor morgen
..
Wel met regelmaat een foto gemaakt alleen van de broodjes niet.
Dus ja of die broodjes echt gebeurt zijn ?
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

Gister avond alles lekker in de rub gezet.
(pig powder van Smokey Goodness)
Om half 6 vanmorgen de WSM aangeslingerd en om even voor 6 de 2,6 kilo procereur erop.
Zo het grote wachten kan beginnen.
Even de koolsalade ( van Dominique) gemaakt

Phoe zo rond 1 uur bleef de temp rond de 70 graden hangen. Dus tijd voor een gesprek met onze vriend Hertog Jan


Gelukig na 3 uur begon de temp weer langzaam te stijgen.
En ja hoor even voor half 7 bijna 90 graden

Nog even een klein uurtje gewacht en pullen maar.
Whoo weer een geweldig stukje vlees.
Vonden de vrienden ook die kwamen mee eten.
De broodjes met koolsla en pulled pork waren weer een topper.
Gelukkig is er wat over gebleven voor morgen

Wel met regelmaat een foto gemaakt alleen van de broodjes niet.
Dus ja of die broodjes echt gebeurt zijn ?








Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk