- Berichten
- 31
Heb pulled pork gemaakt vorige week... procureur van 1.6 kilo... Het eindresultaat was het wachten dubbel dwars waard!
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Succes!Dat ziet er verdomd goed uit.
Ik ga er morgen eens een poging aan wagen. Net een mooie procureur van 1.5 KG gehaald.
Butcher papier gebruiken? Mijn short ribs hadden echt een geweldig bark nog toen ik dat gebruikte.Succes!
Iemand een idee hoeveel langer het duurt als je de procureur niet inpakt in folie? Wil een keer voor die dikke bark gaan!
Ieder stuk vlees is natuurlijk anders, maar ben wel benieuwd hoe lang zoiets zou gaan duren...
Ai... dan moet je er midden in de nacht uit om de boel aan te zetten!Als je een hele varkensnek neemt zo'n 2.5 kg met inpakken 7.5-9 uur zonder inpakken zou ik toch aan 12-14 uur denken.
Het maakt natuurlijk uit of 100 -107 of 120 graden als temperatuur hebt.