- Berichten
- 34
Laatst Pulled Pork gemaakt. Ik dacht laat ik dat maar eens delen hier. 
Ingrediënten:
– 2.7 KG Procureur
– Injectievloeistof / bouillon
– algemene BBQ Rub
– mosterd
– appelsap
– whisky
– appelazijn
Bereidingstijd: 14 uur
Avond van te voren alvast het vlees goed in de rub gezet.
Vlees ingesmeerd met wat mosterd en rub erop gedaan.
De volgende dag het het vlees geïnjecteerd met de Injectievloeistof/bouillon.
BBQ op 120 graden en wat wat (appel) rookhout toegevoegd aan het vuur.
Spray gemaakt van 3/4 appelsap, 1/4 appelzijn en ene scheut whisky.
Elke 1-1,5 uur gesprayed totdat het vlees een kerntemperatuur heeft van 70 graden. Vlees daarna ingepakt.
Vervolgens gewacht totdat de kerntemperatuur 92 graden was. Daarna van de BBQ gehaald en een uur laten rusten.
Daarna kun er gepulled worden!

Ingrediënten:
– 2.7 KG Procureur
– Injectievloeistof / bouillon
– algemene BBQ Rub
– mosterd
– appelsap
– whisky
– appelazijn
Bereidingstijd: 14 uur

Avond van te voren alvast het vlees goed in de rub gezet.

Vlees ingesmeerd met wat mosterd en rub erop gedaan.

De volgende dag het het vlees geïnjecteerd met de Injectievloeistof/bouillon.

BBQ op 120 graden en wat wat (appel) rookhout toegevoegd aan het vuur.

Spray gemaakt van 3/4 appelsap, 1/4 appelzijn en ene scheut whisky.

Elke 1-1,5 uur gesprayed totdat het vlees een kerntemperatuur heeft van 70 graden. Vlees daarna ingepakt.


Vervolgens gewacht totdat de kerntemperatuur 92 graden was. Daarna van de BBQ gehaald en een uur laten rusten.

Daarna kun er gepulled worden!

