- Berichten
- 26
Vandaag voor het eerst Pulled Pork van de kamado. Hiervoor wel eerder gemaakt op de Weber middels de snake methode ook prima te doen! Vlees op tijd uit de vriezer gehaald en gisteravond in de rub gezet. Vanmorgen rond 08:15 de bbq aangestoken en rond 08:30 ging de 2.3Kg wegende procureur erop 
Op het moment van schrijven is de rooster temp 107 graden en kern zit nu op 61.
Straks bij de 72 graden ga ik hem dubbel inpakken en leg ik hem terug tot minimaal 90 graden. Kan soms met 90 klaar zijn en soms is het 95.
Zal later weer nieuwe foto's bijplaatsen

Op het moment van schrijven is de rooster temp 107 graden en kern zit nu op 61.
Straks bij de 72 graden ga ik hem dubbel inpakken en leg ik hem terug tot minimaal 90 graden. Kan soms met 90 klaar zijn en soms is het 95.
Zal later weer nieuwe foto's bijplaatsen
