- Berichten
- 69
In het verleden heb ik al een aantal keer pulled pork gemaakt op mijn Weber, maar toen was ik nog geen lid van dit mooie genootschap. Dus om die reden, en omdat het gewoon heel lekker is, dit weekend maar weer eens aan de slag gegaan.
De voorgaande keren heb ik het Smokey Goodness recept gevolgd (mosterd, rub, en sprayen om het uur). Dit maal heb ik voor een soort hybride variant gekozen. Rub en BBQ saus uit Smokey Goodness, maar de methode van Noskos' wedstrijd recept. Dit keer dus met injecteren en glazen.
Injecteren en in de rub de avond er voor.
Om 10 uur 's ochtends op BBQ.
Na 2 uurtjes
Na 4 uurtjes
Met glaze
Klaar na exact 8 uur. Bij 89 graden geslaagd voor de priktest. De laatste anderhalf uur ingepakt in aluminiumfolie.
Gepulled, op een broodje met coleslaw, BBQ saus en een augurkje. Heeft weer geweldig gesmaakt! Vond deze methode zeer geslaagd. Was een hele soepele run. Zeker voor herhaling vatbaar.
De voorgaande keren heb ik het Smokey Goodness recept gevolgd (mosterd, rub, en sprayen om het uur). Dit maal heb ik voor een soort hybride variant gekozen. Rub en BBQ saus uit Smokey Goodness, maar de methode van Noskos' wedstrijd recept. Dit keer dus met injecteren en glazen.
Injecteren en in de rub de avond er voor.
Om 10 uur 's ochtends op BBQ.
Na 2 uurtjes
Na 4 uurtjes
Met glaze
Klaar na exact 8 uur. Bij 89 graden geslaagd voor de priktest. De laatste anderhalf uur ingepakt in aluminiumfolie.
Gepulled, op een broodje met coleslaw, BBQ saus en een augurkje. Heeft weer geweldig gesmaakt! Vond deze methode zeer geslaagd. Was een hele soepele run. Zeker voor herhaling vatbaar.