BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork.

 
 

Bruce

Vuurmaker
Berichten
99
Na meerde malen pulled pork gemaakt wilde ik het toch eens een keer maken zonder in te pakken.
1e2fe80cad9e00451bb25ddc6b1e3625.jpg


Paar uur voordat de procureur op de BBQ mocht geïnjecteerd met pulled pork injectie. Hierna ingepakt en terug de koeling in.
c1ff70b7cb2bc6376f78dcd22e4c8942.jpg


BBQ aangestoken gezorgd dat ie mooi stabiel op 107 graden stond. Om 23:30 de procureur erop en lekker naar bed. Wekker gezet om de temp te controleren en in te sprayen.
fd1f9415f5721d41adaded4435c1efae.jpg

a65c648f730d74ffae333383d2ca36bc.jpg

144e9e4814050155cfd0ab54a78bf787.jpg


BBQ stond nog mooi stabiel op de ingestelde waarde.
5eb6e8c55d4f266c12936f33a3c4f027.jpg


Uiteindelijk duurde de stall erg lang en liep de temperatuur zelfs paar graden terug. Na 18 uur was de procureur klaar.
976ed784f048e8ae1b601d4b38c3d768.jpg

d3e9c4c6efe4e80b951a1659af6d5f29.jpg


De bark was wel goed hard maar vond de extra uren niet de moeite waard tegenover inpakken. Hij was op een paar plekjes ook wat droger dan wat ik gewend ben.
2d62c8b1d5aea976862696c3393b3f56.jpg


Evengoed was het super lekker maar de volgende keer pak ik hem gewoon weer in.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er mooi uit, maar in nu op te staan om te sprayen is ook wat.
Vroeg op staan is ook niets 😊
 
Mooie P.P. ziet er lekker uit, merkte je behalve tijdduur nog verschil in smaak/malsheid door niet in te pakken?
 
lekker hoor
een smakelijke test geweest
 
Mooie P.P. ziet er lekker uit, merkte je behalve tijdduur nog verschil in smaak/malsheid door niet in te pakken?

Het grootste verschil was de harde bark. Maar het vlees zelf was op sommige stukken onder de bark wat droog. Vind die harde bark ook niet perse veel smakelijker.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan