Beef en Steak

Pulled Pork

 
 

McMurman

Tondelzoeker
Berichten
10
Dit weekend maar eens pulled pork gemaakt, vanmorgen om 07:30 uur op de Q gegaan en om klokslag 18:00 uur ging we aan tafel.

Ik denk dat ik maar eens naar een vervolgrecept ga zoeken (bijvoorbeeld PP kroketten) want we hebben echt asociaal veel over.
19744abd3d48363ee7f7ba47ff005886.jpg
72a1cd2dd1e3a50d4208df92328d0789.jpg
06bba797fccd600350d643e29990948f.jpg
b8c05913675539b379fa2cd875c060cd.jpg
81cde3f5f8edd71b6a0dd47d21b5b77c.jpg
745fbef6f0ebb15bc15d915f7345ce11.jpg
30688042ecdaf37bebb197f4734a551e.jpg
578c74edec155c8d84321201934ffa11.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Mooie pulled pork geworden en het broodje ziet er heerlijk uit :), kroketten zijn echt een aanrader als je PP over hebt ;)
 
Ziet er goed uit, als je asociaal veel over heb wil ik gerust sociaal de rest opeten hoor  :D
 
P.P, lekker ziet er goed uit. ;)
 
lekker hoor.
ben maar blij dat je over hebt.
het is heerlijk door de nasi, op een broodje, bij frietjes, bij "gewoon" aardappelen en groente, om een portie weg te geven aan de buren, enz. enz.

voordat je het weet is het op en ga je het vreselijk missen en moet je weer opnieuw maken. That's the curse of PP  B-)
 
...ziet er lekker uit.

Zie dat je een Kamadoe Joe classic 2 hebt.....ff offtopic, maar hoe bevalt ie je?
 
Altijd lekker een broodje PP! Fijne Q heb je ook!
 
fishbone zei:
...ziet er lekker uit.

Zie dat je een Kamadoe Joe classic 2 hebt.....ff offtopic, maar hoe bevalt ie je?
Ik vind hem echt super, tov een weber veel eenvoudiger te controleren qua temperatuur. Het is wel de enige kamado die ik heb/ervaring mee heb, dus tov van andere kamado's kan ik er weinig over zeggen...

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Zowel de PP en de KJ zien er prima uit.
Ik vries de overschot aan PP altijd gewoon in, want ik heb ook altijd wel wat over...
 
Ziet er goed uit! Merk je veel verschil als je hem injecteert? Ik doe het eigenlijk altijd zonder. Merk wel dat de sappigheid veel afhangt van de kwaliteit van het vlees..
 
Terug
Bovenaan Onderaan