BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork zonder team

Vlotte sessie. Ziet er goed uit ook!
 
En je knorretje staat er bij hoor! Van harte!

 
Mooi gemaakt en altijd lekker, die PP !
Proficiat met Knor.
 
150degrees zei:
Ik heb zelf nog nooit PP gemaakt, maar is die donkere bark niet taai en droog of valt dat wel mee. Het valt me wel op dat het binnenste altijd wel lekker juicy is.
De foto's zien er iig zo lekker uit
Die bark is juist  lekker, die doe je, als je het varkentje gepulled hebt, door het zachte vlees heen, dat geeft een extra smaakje tussendoor. En schrik niet van de donkere kleur, dat komt door de paprikapoeder en suikers die erop zitten, en de rook. Het is op zeker niet verbrand of zo.
 
Dominique +1
 
Dominique zei:
150degrees zei:
Ik heb zelf nog nooit PP gemaakt, maar is die donkere bark niet taai en droog of valt dat wel mee. Het valt me wel op dat het binnenste altijd wel lekker juicy is.
De foto's zien er iig zo lekker uit
Die bark is juist  lekker, die doe je, als je het varkentje gepulled hebt, door het zachte vlees heen, dat geeft een extra smaakje tussendoor. En schrik niet van de donkere kleur, dat komt door de paprikapoeder en suikers die erop zitten, en de rook. Het is op zeker niet verbrand of zo.

Je hebt helemaal gelijk Dominique. En hij was heerlijk :D

Nosmo zei:
Mooi stuk vlees, waar heb je die vandaan?

Beef en Steak  ;D
 
Thanks Dominique,
Nu alleen nog het lef om aan zo'n flinke homp vlees te beginnen :D
 
150degrees zei:
Thanks Dominique,
Nu alleen nog het lef om aan zo'n flinke homp vlees te beginnen :D

Herkenbaar hoor, het is ook best spannend!
 
5 kilo...cool!

ik zou het overigens met NIEMAND delen!! hmmmmmmmm....
 
Terug
Bovenaan Onderaan