- Berichten
- 37
Vandaag gewaagd aan de pulled pork naar het wedstrijd recept van Noskos uit het recepten gedeelte.
Eindelijk tijd hiervoor vanwege quarantaine…
Dit gedaan op mijn 47 cm weber, het is gelukt om 9 uur lang de temperatuuur tussen de 110 en de 130 graden Celsius te houden! Aan het begin wat appelhout toegevoegd. Eigenlijk jammer dat het weer goed ging, want nog steeds geen noodzaak om een kamado te bestellen volgens mevrouw
Het smaakte heerlijk volgens mijn wederhelft, maar helaas is de smaak bij mij grotendeels weg momenteel…. dus we hebben nog 4 tweepersoonsporties in de diepvries liggen nu!! Wachtend op betere tijden!
Hieronder de foto’s!
Eindelijk tijd hiervoor vanwege quarantaine…
Dit gedaan op mijn 47 cm weber, het is gelukt om 9 uur lang de temperatuuur tussen de 110 en de 130 graden Celsius te houden! Aan het begin wat appelhout toegevoegd. Eigenlijk jammer dat het weer goed ging, want nog steeds geen noodzaak om een kamado te bestellen volgens mevrouw

Het smaakte heerlijk volgens mijn wederhelft, maar helaas is de smaak bij mij grotendeels weg momenteel…. dus we hebben nog 4 tweepersoonsporties in de diepvries liggen nu!! Wachtend op betere tijden!
Hieronder de foto’s!