BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork voor een stickertje

 
 

Romcars

Vuurmaker
Berichten
84
Vanmorgen, 0800h: start.

Procureur van 3 kg van de Hanos,  gisteren voorbewerkt en onder folie in de koelkast laten slapen.

Verstuurd vanaf mijn F3111 met Tapatalk

 
c16ebcd1d169db7de4f92367f7d76c23.jpg


Op 68 graden, ingepakt en verder tot 80 graden. Op dat moment was het 1600h.

5555ff01fc73a9681839b33f7850f314.jpg


Verstuurd vanaf mijn F3111 met Tapatalk

 
Gelakt met bbq saus, appelsap en bruine suiker

bd95018d115410e6cb18b48f373e75e3.jpg


Rond 1730h terug een mooi korstje en voor een uur in de isolatiebox

0e9097a2cdb1116e34fdd902ee604f9a.jpg


Rond 1830: Le moment supr?me: het pullen!
Uit mekaar vallen deed hij niet, maar toch goed te doen.  Smaak zeer goed! Eindsausje eerst afzonderlijk gehouden maar op algemene aanvraag toch maar gemengd.

Het resultaat:

c3e6ecb37a4ca9cdbc57c029ab620070.jpg

c2074f8f727ab92d77838bb0c50b253b.jpg


Dank aan dit geweldige forum voor alle opgedane kennis!

Volgende keer:

- meer saus maken
- ietsje meer rubbing
- kooltjes volgende keer half BGE/half neutraal.  Rooksmaak BGE iets te nadrukkelijk aanwezig.

Verstuurd vanaf mijn F3111 met Tapatalk

 
Lekker!!!!! En welkom bij de knorren
 
Gratz met knorrie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan