BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork voor de sticker

 

ContenteMens

Vuurmaker
Berichten
63
Vandaag voor bij de F1 lekker pulled pork gemaakt. Circa 1.4kg procureur. 8/9u zonder folie op 110-120 graden. Een dag eerder al in de rub gezet. Tegen het einde lekker ingesmeerd met een eigen gemaakt BBQ sausje. De pp was al half weggekaapt voordat ik de 1e foto kon maken dus het viel weer in de smaak. Geslaagd BBQ weekendje.

IMG_20210328_194218_658.jpg


IMG_20210328_194218_656.jpg


IMG_20210328_194218_640.jpg


IMG_20210328_194218_600.jpg


IMG_20210328_193250.jpg
 
Mooi resultaat, gefeliciteerd met je knorretje.
 
Lekker hoor, gefeliciteerd!
 
mooie run
gefeliciteerd met je knor
 
Lekker man, gefeliciteerd met je knor.
 
Ziet er een lekkere pulled pork uit.
Gefeliciteerd met je sticker!
 
Je moet jezelf bijna insluiten voor alles op is voor je er zelf klaar voor bent 😱😊
 
Lekker gemaakt hoor, ziet er smakelijk uit die PP.
Gefeliciteerd met je knor!

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk
 
Ik had hem gemist. Alsnog proficiat met je wel verdiende knorrie award.🐷
Dit zalmzeker lekker hebben gesmaakt.

Tip. Koop een rol prikkeldraad ter bescherming van je gerecht. 🤣🤣
 
Gefeliciteerd
 
Mooie run PP. Zien er heerlijke broodjes uit. Dat moet gesmaakt hebben na die spannende race.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan