- Berichten
- 406
Hoi,
Zaterdag hou ik een feestje en nu krijg ik van alle kanten te horen of er pulled pork op het menu staat. Nou ben ik niet te beroerd om PP te maken maar niet zaterdag want dan ben ik extreem druk.
Gelukkig werk ik op vrijdag thuis dus dan heb ik tijd zat om tussen de bedrijven door een PP te maken. Ik heb nog een stuk van 2,5 Kg in de vriezer liggen.
Nou is mijn vraag de volgende:
Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
Vrijdag de PP in zijn geheel klaarmaken en al pullen? Zo ja, hoe warm ik dat dan op?
Vrijdag de PP in zijn geheel klaarmaken maar nog niet pullen? Zo ja, hoe kan ik die op zaterdag dan opwarmen/pullen?
alvast bedankt!
Zaterdag hou ik een feestje en nu krijg ik van alle kanten te horen of er pulled pork op het menu staat. Nou ben ik niet te beroerd om PP te maken maar niet zaterdag want dan ben ik extreem druk.
Gelukkig werk ik op vrijdag thuis dus dan heb ik tijd zat om tussen de bedrijven door een PP te maken. Ik heb nog een stuk van 2,5 Kg in de vriezer liggen.
Nou is mijn vraag de volgende:
Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
Vrijdag de PP in zijn geheel klaarmaken en al pullen? Zo ja, hoe warm ik dat dan op?
Vrijdag de PP in zijn geheel klaarmaken maar nog niet pullen? Zo ja, hoe kan ik die op zaterdag dan opwarmen/pullen?
alvast bedankt!