- Berichten
- 60
Mijn verslag van de eerste pulled pork
De basis rub ook volgens het recept van noskos
Het stuk procureur van 2,554Kg
Eerst het harde vet er uitsnijden
De injectie mix
In de rub.
Dit waren de foto's van de avond er voor

Zondagochtend 9:40 ging de procureur het rek op.
Tijd om de Glazen er op te smeren, niet te dik heb ik ervaren......of een andere variant gebruiken.
Eindelijk klaar om uit elkaar te trekken.
Even een blik op het vlees (nee ik ben nog niet klaar met plukken) voor de eindsaus er opgaat.
De eind saus
met de eindsaus er over heen (ook hier een leermoment toch een andere bbq-saus gebruiken)
Na een dagje stoeien is het wel gelukt en erg lekker

De basis rub ook volgens het recept van noskos

Het stuk procureur van 2,554Kg

Eerst het harde vet er uitsnijden

De injectie mix

In de rub.
Dit waren de foto's van de avond er voor



Zondagochtend 9:40 ging de procureur het rek op.

Tijd om de Glazen er op te smeren, niet te dik heb ik ervaren......of een andere variant gebruiken.

Eindelijk klaar om uit elkaar te trekken.

Even een blik op het vlees (nee ik ben nog niet klaar met plukken) voor de eindsaus er opgaat.

De eind saus

met de eindsaus er over heen (ook hier een leermoment toch een andere bbq-saus gebruiken)
Na een dagje stoeien is het wel gelukt en erg lekker
Laatst bewerkt: