BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork van de Bill

 
 

Zwemjerot

Tondelzoeker
Berichten
17
Ik kon niet wachten tot ik eindelijk pulled pork kon gaan maken. Ik wist dat ik geduld moest hebben, maar zoveel... Bijna 11 uur in de weer geweest, maar het was het wachten waard. Ruim 2 kilo procureur werd met een eigen rub en eigen marinade een heerlijke maaltijd.

20200815_154955.jpg


20200816_121657.jpg


20200816_121739.jpg


20200816_121946.jpg


20200816_082955.jpg


20200816_084745.jpg


20200816_141031.jpg


20200816_091450.jpg


20200816_121349.jpg


20200816_140744.jpg


20200816_140444.jpg


20200816_205730.jpg


20200816_210042.jpg


20200816_195053.jpg


20200816_210206.jpg
 
Prachtige reportage! Mooie scherptediepte, beetje dromerig.
En lekker idee, pulled pork met een tortilla, trekt het een beetje uit de standaard bbq hoek. Nice!

Sent from my GM1913 using Tapatalk
 
Het ziet er ook goed gelukt uit. Gefeliciteerd. Met je Knorretje.
 
Ziet er heerlijk uit.
Gefeliciteerd met de knor 🥳
 
Prima P.P. en een hele mooie reportage alvast gefeliciteerd met je sticker. 👍
Bij welke kerntemperatuur heb je hem er afgehaald?
 
Laatst bewerkt:
Je bent effe bezig 😉 maar heb dan wel wat
 
Mooie reportage en een lekker eindresultaat.
En als bonus een sticker verdiend.
Geweldig.
 
Prima P.P. en een hele mooie reportage alvast gefeliciteerd met je sticker.
Bij welke kerntemperatuur heb je hem er afgehaald?
Dank je wel Hans. Op 92 graden heb ik hem er afgehaald. Daarna en uurtje in de koelbox.

Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk
 
Dank je wel Hans. Op 92 graden heb ik hem er afgehaald. Daarna en uurtje in de koelbox.

Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk
't is vaak dat je beter wat door kan garen dan stoppen bij 88 gr.C blijkt uit de priktest vandaar m'n vraag 👌
 
Terug
Bovenaan Onderaan