- Berichten
- 17
Voor mij de tweede keer dat ik pulled pork maak, eerder al eens op de weber kettle gemaakt, deze keer op de kamado. Deze keer volg ik het wedstrijdrecept van Noskos.
Eindresultaat:
Vrijdagavond begonnen met het marineren:
Injectiesausje gemaakt van appelazijn, honing, appelsap en nog een klein beetje worshestershiresaus, die daarna helaas op was, daarna geinjecteerd, gekruid en in folie gewrapped:
De volgende ochtend rond een uur of 8 de kamado aangestoken, deze was na een uurtje ongeveer op temperatuur om te beginnen en kan de procureur erop:
De regel is na 5 uur of 74 *C de procureur sauzen, bij mij kwam de 74 *C het eerst, dus doen we er en laagje saus op en kan die er weer 2 uur op:
2 uur later, zo wat ziet dat er goddelijk uit, nu nog even in de folie erop:
Bij 90 *C kon ik overal er met gemak doorheen prikken, dus hij mocht eraf, weer in de folie en even laten rusten, in de tussentijd maak ik ff een sausje om erdoor te mixen:
Klaar om heb uitelkaar te trekken, en wat was het lekker
na de 2 broodjes nog wat los gegeten, ook zonder broodje heerlijk om zo op te eten
Dit recept is zeker voor herhaling vatbaar, ik hoop dat jullie hier ook van genoten hebben
Eindresultaat:
Vrijdagavond begonnen met het marineren:
Injectiesausje gemaakt van appelazijn, honing, appelsap en nog een klein beetje worshestershiresaus, die daarna helaas op was, daarna geinjecteerd, gekruid en in folie gewrapped:
De volgende ochtend rond een uur of 8 de kamado aangestoken, deze was na een uurtje ongeveer op temperatuur om te beginnen en kan de procureur erop:
tussendoor even spieken |
De regel is na 5 uur of 74 *C de procureur sauzen, bij mij kwam de 74 *C het eerst, dus doen we er en laagje saus op en kan die er weer 2 uur op:
weer even spieken hoor ![]() |
2 uur later, zo wat ziet dat er goddelijk uit, nu nog even in de folie erop:
Bij 90 *C kon ik overal er met gemak doorheen prikken, dus hij mocht eraf, weer in de folie en even laten rusten, in de tussentijd maak ik ff een sausje om erdoor te mixen:
Klaar om heb uitelkaar te trekken, en wat was het lekker


Dit recept is zeker voor herhaling vatbaar, ik hoop dat jullie hier ook van genoten hebben
