BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork ( ook voor de knor )

 
 

Ron B

Pitmaster
Berichten
586
Vandaag lekker pulled pork gemaakt. Komt vaak voorbij hier. 2,5 kilo. Heb maar een paar vrienden uitgenodigd, anders was het een beetje veel. Gisteravond begonnen met het injecteren. En in de rub gezet.

Vanochtend om 09.00 uur op de Q gelegd. Ik heb het recept van Noskos gevolgd. Het was hier vandaag een regenachtige dag, dus ook wel een prima dag om iets low en slow te doen.

En eigenlijk ging dat prima. De temperatuur liep netjes op, allemaal volgens plan. En uiteindelijk een erg lekker eindresultaat.

20220108_183604.jpg


20220108_183408.jpg


20220108_175044.jpg


20220108_161115.jpg


20220108_160517.jpg


20220108_142503.jpg


20220108_142240.jpg


20220108_092110.jpg


20220107_173328.jpg


20220107_171836.jpg
 
Lekkere broodjes zo te zien! 😋

Gefeliciteerd met 🐷
 
Gefeliciteerd met knorretje, ziet er goed uit
 
van harte met Knor. Lekker hoor
 
Gefeliciteerd met je knorretje!
 
Gefeliciteerd met je knorretje. Altijd lekker Pulled Pork. Vooral als er nog wat over is voor later.
 
Mooie run PP. Je broodjes zien er heel smakelijk uit. Vrienden hebben voorstaan hoge verwachtingen als ze weer eens uitgenodigd worden 😎
gefeliciteerd met je knorrie
 
Gefeliciteerd met je knor!
Je kan t ook goed bewaren hoor, het hoeft niet meteen op.. (Dat zeggen je vrienden zeker nooit? :p )
Volgende keer zo'n zelfde jongen ernaast leggen, kan je lekker lang na genieten :ROFLMAO:
 
Proficiat met de knorrie award.
Ziet er lekker uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan