Het moest maar weer eens gebeuren, Pulled Pork.
Maar omdat het me tot nu toe elke keer gelukt was om etenstijd niet te halen, voor het eerst s'nachts de Kamado aan het werk gezet.
Dit durf ik pas aan sinds ik in het bezit ben van een Fireboard 2 Drive.
Om 23:40 ging het vlees erop.
Roken gebeurde met Appel chunks.
s'Nachts toch onrustig geslapen, en bij uitzondering de telefoon mee op de slaapkamer om op de app te kunnen kijken.
Gelukkig maar 2x wakker geworden.
Spoiler alert, zonder inpakken heeft het vlees 17.5 uur nodig gehad !!!
Na (volledig onterecht) wat onrustig geslapen te hebben, s'ochtends tijd om te inspecteren:
Daarna tijd om broodjes te maken, mijn eerste poging überhaupt... en dan ook nog Italiaanse bollen.
* Foto van de afgebakte broodjes blijf ik jullie schuldig... maar verderop het eindresultaat.
Vervolgens Coleslaw maken: (gelijk alle Kool opgesneden, en 3 porties ingevroren)
Een klein uurtje voordat het klaar was, de temperatuur van 106 naar 120 gebracht, want het dreigde weer uit de klauwen te lopen....
En warempel, bij 89.9 graden een check... en het was zo gaar dat ik het met een tang niet van het rooster kon pakken zonder het kapot te scheuren....
Tijd om te pullen:
Een super geslaagde sessie.... en de cijfers hieronder voor degene die het willen zien:
Al met al... weer fijn gegeten!
Maar omdat het me tot nu toe elke keer gelukt was om etenstijd niet te halen, voor het eerst s'nachts de Kamado aan het werk gezet.
Dit durf ik pas aan sinds ik in het bezit ben van een Fireboard 2 Drive.
Om 23:40 ging het vlees erop.
Roken gebeurde met Appel chunks.
s'Nachts toch onrustig geslapen, en bij uitzondering de telefoon mee op de slaapkamer om op de app te kunnen kijken.
Gelukkig maar 2x wakker geworden.
Spoiler alert, zonder inpakken heeft het vlees 17.5 uur nodig gehad !!!
Na (volledig onterecht) wat onrustig geslapen te hebben, s'ochtends tijd om te inspecteren:
Daarna tijd om broodjes te maken, mijn eerste poging überhaupt... en dan ook nog Italiaanse bollen.
* Foto van de afgebakte broodjes blijf ik jullie schuldig... maar verderop het eindresultaat.
Vervolgens Coleslaw maken: (gelijk alle Kool opgesneden, en 3 porties ingevroren)
Een klein uurtje voordat het klaar was, de temperatuur van 106 naar 120 gebracht, want het dreigde weer uit de klauwen te lopen....
En warempel, bij 89.9 graden een check... en het was zo gaar dat ik het met een tang niet van het rooster kon pakken zonder het kapot te scheuren....
Tijd om te pullen:
Een super geslaagde sessie.... en de cijfers hieronder voor degene die het willen zien:
Al met al... weer fijn gegeten!