- Berichten
- 144
Een tijd gelden heb ik het boek "Sauces, rubs and marinades" van Steven Raichlen gekocht.
Daarin staat onder andere een interessant klinkende Blueberry Barbecue Sauce in, die goed samen zou gaan met (o.a.) varkensvlees en vooral ook iets totaal anders is dan de 'standaard' bbq sauzen op ketchup basis. Deze saus heb ik gisteravond bereid en hij is wat mij betreft goed gelukt! Het is wel anders dan ik me had voorgesteld, het doet enigszins denken aanrode kool en/of stoofpeertjes. Niet meteen wat ik me voorstel bij een BBQ saus, maar als ik denk aan hachee met rode kool (lekker!), waarom zou het dan niet kunnen werken met pulled pork?
Vandaag een procureur van 2,7 kilo op de Weber gegooid, met twee flinke chunks kersenhout. Die ligt er nu bijna 1:45 uur op en heeft dus nog een lange weg te gaan. Maar ik ben zeer benieuwd hoe dit gaat combineren.
Als bijgerechten bij de pulled pork maak ik vandaag een cornbread en een coleslaw van witte en rode kool. Later meer...
Daarin staat onder andere een interessant klinkende Blueberry Barbecue Sauce in, die goed samen zou gaan met (o.a.) varkensvlees en vooral ook iets totaal anders is dan de 'standaard' bbq sauzen op ketchup basis. Deze saus heb ik gisteravond bereid en hij is wat mij betreft goed gelukt! Het is wel anders dan ik me had voorgesteld, het doet enigszins denken aanrode kool en/of stoofpeertjes. Niet meteen wat ik me voorstel bij een BBQ saus, maar als ik denk aan hachee met rode kool (lekker!), waarom zou het dan niet kunnen werken met pulled pork?
Vandaag een procureur van 2,7 kilo op de Weber gegooid, met twee flinke chunks kersenhout. Die ligt er nu bijna 1:45 uur op en heeft dus nog een lange weg te gaan. Maar ik ben zeer benieuwd hoe dit gaat combineren.
Als bijgerechten bij de pulled pork maak ik vandaag een cornbread en een coleslaw van witte en rode kool. Later meer...