- Berichten
- 5.506
Nou hij is binnen na de lovende woorden van onze Belgische Held Jeroen Meus (uit 2011
)
De krokettenmaker besteld.
De Pulled Pork ragout is gemaakt en morgen de test met de krokettenmaker, want dat vind ik toch altijd heel bewerkelijk het rollen van de kroketjes, daar gaat altijd heel veel tijd in zitten.
Ook de ragout aangepast (recept van Frits) we hebben verse kippenbouillon gebruikt, geen slagroom maar creme fraiche, geen extra zout maar heel neutraal gehouden, enkel wat vers gemalen peper en een paar druppels tabasco en voor de kleur wat fijngehakte peterselie.
Morgen de vuurdoop de ragout staat nu op te stijven in de koelkast.
filmpje van de aardappelkroketten van Jeroen Meus:
http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/kroketten
Wordt Vervolgd.............
Edit: Update onderaan deze pagina

De krokettenmaker besteld.
De Pulled Pork ragout is gemaakt en morgen de test met de krokettenmaker, want dat vind ik toch altijd heel bewerkelijk het rollen van de kroketjes, daar gaat altijd heel veel tijd in zitten.
Ook de ragout aangepast (recept van Frits) we hebben verse kippenbouillon gebruikt, geen slagroom maar creme fraiche, geen extra zout maar heel neutraal gehouden, enkel wat vers gemalen peper en een paar druppels tabasco en voor de kleur wat fijngehakte peterselie.
Morgen de vuurdoop de ragout staat nu op te stijven in de koelkast.
filmpje van de aardappelkroketten van Jeroen Meus:
http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/kroketten
Wordt Vervolgd.............
Edit: Update onderaan deze pagina
Laatst bewerkt: