- Berichten
- 26
Een draadje voor (hopelijk) een mooi varkensplaatje.
Pulled pork. Het blijft echt zo lekker. Ik maak het volgens het beste recept (vind ik) van @noskos !
Ik gebruik alleen in de injectiemix geen zout, maar de kruiden die ik ook als rub gebruik. Meestal varkensrub van vanbeekum. Of de kruiden van @noskos .
ik maak altijd een lekkere voorraad (deels voor de verkoop) en ook voor onszelf op bijv. een broodje, kroketten/bitterballen, chili con carne, op de pizza of loaded fries. Het is zo veelzijdig.
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Pulled pork. Het blijft echt zo lekker. Ik maak het volgens het beste recept (vind ik) van @noskos !
Ik gebruik alleen in de injectiemix geen zout, maar de kruiden die ik ook als rub gebruik. Meestal varkensrub van vanbeekum. Of de kruiden van @noskos .
ik maak altijd een lekkere voorraad (deels voor de verkoop) en ook voor onszelf op bijv. een broodje, kroketten/bitterballen, chili con carne, op de pizza of loaded fries. Het is zo veelzijdig.
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 bezorge ga ik het sowieso niet doen.
 bezorge ga ik het sowieso niet doen. 
 
		 
  
  Ziet er goed uit. Lekker voorraadje, maar als het zo lekker is als het eruit ziet zal alles snel op zijn.
 Ziet er goed uit. Lekker voorraadje, maar als het zo lekker is als het eruit ziet zal alles snel op zijn.  
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		

