- Berichten
- 73
Eindelijk weer is tijd voor een pulled pork sessie deze keer met bewijs voor de sticker 
Fast blijft natuurlijk betrekkelijk met 5 uurtjes op de teller. Mandje vd Pit Barrel Cooker vol met EchtGoed briketten + 4 kersen chuncks. Het nekje van 2.9 kg ging er 07.30 op, 09.30(op 72 gr. wrappen) en rond 12.30(97 gr.) eraf.....en de koelbox in tot etenstijd. Vlees was super, temp. Zat tussen de 140 en 160 graden.
Verstuurd vanaf mijn SM-G986B met Tapatalk

Fast blijft natuurlijk betrekkelijk met 5 uurtjes op de teller. Mandje vd Pit Barrel Cooker vol met EchtGoed briketten + 4 kersen chuncks. Het nekje van 2.9 kg ging er 07.30 op, 09.30(op 72 gr. wrappen) en rond 12.30(97 gr.) eraf.....en de koelbox in tot etenstijd. Vlees was super, temp. Zat tussen de 140 en 160 graden.









Verstuurd vanaf mijn SM-G986B met Tapatalk
Laatst bewerkt: