Eerste keer pulled pork.
Geinspireerd door de Tony Slow LS wedstrijden, die bijna in mijn achtertuin plaatsvinden, vrijdag naar de slager getogen voor een stuk varkensschouder. Gisterochtend in de rub naar het recept van Noskos gezet. Met een kleine toevoeging: mosterdpoeder, lijkt mij een lekkere bite te geven al hoop ik niet dat het te pittig wordt. So be it, dan maar compenseren met een zoete saus.
Ge?njecteerd met de marinade van Noskos op www.bbq-nl.com. Topsite!
Moest toch een keer voor het "varkentje" gaan, foto's volgen.
Geinspireerd door de Tony Slow LS wedstrijden, die bijna in mijn achtertuin plaatsvinden, vrijdag naar de slager getogen voor een stuk varkensschouder. Gisterochtend in de rub naar het recept van Noskos gezet. Met een kleine toevoeging: mosterdpoeder, lijkt mij een lekkere bite te geven al hoop ik niet dat het te pittig wordt. So be it, dan maar compenseren met een zoete saus.
Ge?njecteerd met de marinade van Noskos op www.bbq-nl.com. Topsite!
Moest toch een keer voor het "varkentje" gaan, foto's volgen.