- Berichten
- 5
Vandaag stond pulled pork op t programma.
Afgelopen woensdag de ruim 2kg procureur uit de vriezer gehaald om in de koelkast te laten ontdooien.
Gisteravond voorzien van een rub (Allpurpose) en ingepakt in vershoudfolie.
Vanmorgen om 07:00 uur de bastard opgestookt naar 120grdn. Drie kwartier later kon de procureur op t rooster en wat rookhout bij het vuur gedaan
Toen de kern rond de 74 grdn zat ingesmeerd met Baby Rays bbq sauce.
Na 2 uur ingepakt in alu folie.
2 uur later met een kern van 96 graden was 't vlees boterzacht en heb ik 'm er vanaf gehaald.
Uitgepakt en vervolgens weer in alu folie ingepakt en uurtje laten rusten.
Daarna kon het pullen beginnen. Vlees uit elkaar getrokken en beetje smeuiger gemaakt met bbq saus.
vervolgens broodjes belegd met pulled pork coleslaw en beetje bbq saus.
Erg tevreden met het resultaat, was heerlijk
.
Afgelopen woensdag de ruim 2kg procureur uit de vriezer gehaald om in de koelkast te laten ontdooien.
Gisteravond voorzien van een rub (Allpurpose) en ingepakt in vershoudfolie.
Vanmorgen om 07:00 uur de bastard opgestookt naar 120grdn. Drie kwartier later kon de procureur op t rooster en wat rookhout bij het vuur gedaan
Toen de kern rond de 74 grdn zat ingesmeerd met Baby Rays bbq sauce.
Na 2 uur ingepakt in alu folie.
2 uur later met een kern van 96 graden was 't vlees boterzacht en heb ik 'm er vanaf gehaald.
Uitgepakt en vervolgens weer in alu folie ingepakt en uurtje laten rusten.
Daarna kon het pullen beginnen. Vlees uit elkaar getrokken en beetje smeuiger gemaakt met bbq saus.
vervolgens broodjes belegd met pulled pork coleslaw en beetje bbq saus.
Erg tevreden met het resultaat, was heerlijk
