Hi all,
na al het spieken bij anderen zal ik ook mijn UDS even laten zien.
Ik heb voor de lucht-regelkleppen zelf rvs regel-draaischijfjes gemaakt. Maar uiteindelijk is de PartyQ nog makkelijker..
Voor de rest het standaard recept; mandje van huis&tuinwinkel, roosters van weber, boutjes en schroefjes van de ijzerwarenzaak.
Ik moet er nog een paar handvatten en een dekselscharnier op monteren maar dat komt wel. Ook heb ik het genootschapslogo op sticker laten plotten die moet nog op de zijkant van de UDS worden gespoten, ook dat komt nog.
Meteen pulled pork op gemaakt. WAUWW. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.... fantastisch zo lekker.
1 foutje, ik heb me helemaal vol gegeten, de rest gevacumeerd en ingevroren. Ben helaas vergeten een foto te maken van het eindresultaat.
Dit is het recept van de wedstrijd-PP. Noskos bedankt voor jouw recepten.
10.00 Uur - 11c
10.30 Uur - 18c
11.00 Uur - 31c
11.30 Uur - 42c
12.00 Uur - 51c
12.30 Uur - 55c
13.00 Uur - 59c
13.30 Uur - 62c
14.00 Uur - 64c
14.30 Uur - 66c
15.00 Uur - 68c insmeren met glaze
15.30 Uur - 69c
16.00 Uur - 70c
16.30 Uur - 72c
17.00 Uur - 74c inpakken in de alu folie.
17.30 Uur - 76c
18.00 Uur - 86c
18.15 Uur - 88c
19.30 uur - pullen maar!!
Regelklep onderzijde UDS:
Regelklep bovenzijde UDS:
De grondstof:
De Rookmachine:
T v?rreke:
na al het spieken bij anderen zal ik ook mijn UDS even laten zien.
Ik heb voor de lucht-regelkleppen zelf rvs regel-draaischijfjes gemaakt. Maar uiteindelijk is de PartyQ nog makkelijker..
Voor de rest het standaard recept; mandje van huis&tuinwinkel, roosters van weber, boutjes en schroefjes van de ijzerwarenzaak.
Ik moet er nog een paar handvatten en een dekselscharnier op monteren maar dat komt wel. Ook heb ik het genootschapslogo op sticker laten plotten die moet nog op de zijkant van de UDS worden gespoten, ook dat komt nog.
Meteen pulled pork op gemaakt. WAUWW. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.... fantastisch zo lekker.
1 foutje, ik heb me helemaal vol gegeten, de rest gevacumeerd en ingevroren. Ben helaas vergeten een foto te maken van het eindresultaat.
Dit is het recept van de wedstrijd-PP. Noskos bedankt voor jouw recepten.
10.00 Uur - 11c
10.30 Uur - 18c
11.00 Uur - 31c
11.30 Uur - 42c
12.00 Uur - 51c
12.30 Uur - 55c
13.00 Uur - 59c
13.30 Uur - 62c
14.00 Uur - 64c
14.30 Uur - 66c
15.00 Uur - 68c insmeren met glaze
15.30 Uur - 69c
16.00 Uur - 70c
16.30 Uur - 72c
17.00 Uur - 74c inpakken in de alu folie.
17.30 Uur - 76c
18.00 Uur - 86c
18.15 Uur - 88c
19.30 uur - pullen maar!!


Regelklep onderzijde UDS:

Regelklep bovenzijde UDS:

De grondstof:

De Rookmachine:

T v?rreke:
