- Berichten
- 38
Omdat het vandaag toch niet het mooiste weer wordt, besloten een Pulled Porc Indonesian Style te maken op de BGE. Het recept vond ik op dit forum. http://www.bbquality.nl/recepten/pulled-pork-met-een-indonesische-touch/
Gisteren een mooi stukje vlees van de slager ge?njecteerd en gerubd.
Vanmorgen vroeg de BGE aangestoken en op een temperatuur van 100?C gebracht. Het vlees, wat bij het uitpakken al naar een Pasar Malam rook, erop gelegd en nu is het wachten. :-w
Ondertussen maar een foto hier plaatsen.
Ik ben al een aardig eind op weg. Het vlees is ingepakt met Djeroek Poeroet blaadjes en de saus voor het einde na het werk met de berenklauwen is al klaar.
Eindelijk is het eindresultaat klaar na 12 uur BBQ'en.
Kom maar op met dat knorretje
Gisteren een mooi stukje vlees van de slager ge?njecteerd en gerubd.
Vanmorgen vroeg de BGE aangestoken en op een temperatuur van 100?C gebracht. Het vlees, wat bij het uitpakken al naar een Pasar Malam rook, erop gelegd en nu is het wachten. :-w
Ondertussen maar een foto hier plaatsen.

Ik ben al een aardig eind op weg. Het vlees is ingepakt met Djeroek Poeroet blaadjes en de saus voor het einde na het werk met de berenklauwen is al klaar.

Eindelijk is het eindresultaat klaar na 12 uur BBQ'en.


Kom maar op met dat knorretje
