BasBQ
Beef en Steak

Pulled Porc Indonesian Style (restant goed voor een lemper)

 
 

ilhomme

Sprokkelaar
Berichten
38
Omdat het vandaag toch niet het mooiste weer wordt, besloten een Pulled Porc Indonesian Style te maken op de BGE. Het recept vond ik op dit forum. http://www.bbquality.nl/recepten/pulled-pork-met-een-indonesische-touch/
Gisteren een mooi stukje vlees van de slager ge?njecteerd en gerubd.
Vanmorgen vroeg de BGE aangestoken en op een temperatuur van 100?C gebracht. Het vlees, wat bij het uitpakken al naar een Pasar Malam rook, erop gelegd en nu is het wachten. :-w
Ondertussen maar een foto hier plaatsen.
010.jpg

Ik ben al een aardig eind op weg. Het vlees is ingepakt met Djeroek Poeroet blaadjes en de saus voor het einde na het werk met de berenklauwen is al klaar.
011.jpg

Eindelijk is het eindresultaat klaar na 12 uur BBQ'en.
012.jpg

013.jpg

Kom maar op met dat knorretje  :D
 
lekker hoor, succes  :)
 
Have fun!
 
Eet smakelijk. Foto links boven is mooie, met al die kruiden naast elkaar. Kan me de geur er helemaal bij voorstellen
 
Ziet er goed uit! Leuke opmaak qua foto's altijd ;)
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mike v R zei:
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.

Dank je wel... ik laat binnenkort wel weer van me horen als er een tokkie te verdienen valt.  ;)
 
Ik ruik het dwars door m'n scherm heen. Heerlijk. Gaat ook op mijn todo.

Enuh, gefeliciteerd met knorremans natuurlijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan