BasBQ
Beef en Steak

Pulled knorretje

JasonX

Tondelzoeker
 
Berichten
6
Onlangs mezelf getrakteerd op een Yakiniku kamado en als eerste gerecht wilde ik pulled pork maken. Dus 2 kilo procureur gehaald, kruiden voor dummies, appelboom rook en ongeveer 6,5 uur gegaard. Vanwege de nieuwheid nog wat moeite om de temperatuur stabiel low te krijgen (vooral na het inpakken werd de BBQ 150 graden door de extra lucht die ie gekregen had). Maar het mocht de pret niet drukken en de smaak was heeerlijk.


20220714_234013.jpg
20220714_234449.jpg
20220715_111806.jpg
20220715_161125.jpg
20220715_161431.jpg
20220715_174116.jpg
20220715_191030.jpg
20220715_191107.jpg
20220715_191456.jpg
IMG-20220708-WA0005.jpg
 

Alex1975

Pitmaster
 
 
Berichten
655
Eerste run pulled pork heerlijk
Maak hem maar lekker vies
Mooie Q by the wat
En ik denk vermoed
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.318
Dat ziet er heerlijk uit!
Mooie eerste run.

Gefeliciteerd met je 🐷
 

de volle

Pitmaster
 
 
 
Berichten
994
Maagdelijk wit zal ie niet lang blijven. Ziet er top uit. Dat controle hebben over de temperatuur komt met wat meer ervaring vanzelf.
 

Doorenroos

Sprokkelaar
 
 
Berichten
48
Mooi resultaat.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 

J'elle

Pitmaster
 
 
Berichten
532
Mooie eerste creatie! Gefeliciteerd met je knor
 

Rens.

Kooltjesharker
 
Berichten
129
Lekker, proficiat met je knor 🐷
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.964
Mooie run PP. De perfecte manier om een nieuwe Q eens lekker vies te maken. Broodje ziet er goed uit. Moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Bovenaan Onderaan