Vandaag voor het eerst pulled chicken gemaakt. De kippendijen vanmorgen gerubt met gerookt paprikapoeder, zout, peper, rietsuiker, gemalen komijn, uien- en knoflookpoeder.
Eind van de middag de Q opgewarmd tot 100 graden, kipjes er op en een puntpaprika tussen de kooltjes.
Na iets meer dan een uur tikte de thermometer 72 graden (en de dunnere stukken zelfs iets meer) aan dus klaar om te pullen. Vergeleken bij een hele procureur een makkie natuurlijk.
Over het algemeen heel mals en zeker niet droog vlees. Enkele stukken bark waren wat taai dus die hebben de wraps -die ondertussen opgewarmd werden- niet gered.
Protip: als de wraps te lang opwarmen worden het net crackers
De wraps gevuld met de pulled chicken, gegrilde paprika, mais, sour cream en guacamole. Een geslaagde maaltijd!

Eind van de middag de Q opgewarmd tot 100 graden, kipjes er op en een puntpaprika tussen de kooltjes.

Na iets meer dan een uur tikte de thermometer 72 graden (en de dunnere stukken zelfs iets meer) aan dus klaar om te pullen. Vergeleken bij een hele procureur een makkie natuurlijk.

Over het algemeen heel mals en zeker niet droog vlees. Enkele stukken bark waren wat taai dus die hebben de wraps -die ondertussen opgewarmd werden- niet gered.

Protip: als de wraps te lang opwarmen worden het net crackers

De wraps gevuld met de pulled chicken, gegrilde paprika, mais, sour cream en guacamole. Een geslaagde maaltijd!
