BasBQ
Beef en Steak

Pulled Chicken uit de DO

 
 

vanHeist

Tondelzoeker
Berichten
16
Vandaag dus pulled chicken uit de dutch oven. Wat een feestje!

Eerst wat kippendij in de kruiden zetten.
IMG_1418.jpeg


BBQ naar 180 graden stoken om de kip eerst even ‘aan te zetten’.

IMG_1419.jpeg


3 minuutjes per kant. Ondertussen de pan binnen vast opwarmen op het fornuis met kippenbouillon en bbq saus.
Kippendij in de DO en de Q terug naar 150 graden indirect.
IMG_1421.jpeg


Na een half uur even kijken naar de status en even de kip omdraaien.
Ruikt nu al zo lekker!!
IMG_1423.jpeg


Na nog een klein half uurtje, bijna een uur in de DO, vielen de kippendijen praktisch uit elkaar bij het omdraaien. Pan van de Q, 10 minuutjes rusten om alles lekker te ‘pullen’!
IMG_1425.jpeg


Dan rest alleen nog het oude vertrouwde witte bolletje en wat sla, smakelijk!
IMG_1426.jpeg
 
oooh ook lekkerrrrrrr
 
Terug
Bovenaan Onderaan