- Berichten
- 37
Vandaag dus pulled chicken uit de dutch oven. Wat een feestje!
Eerst wat kippendij in de kruiden zetten.
BBQ naar 180 graden stoken om de kip eerst even ‘aan te zetten’.
3 minuutjes per kant. Ondertussen de pan binnen vast opwarmen op het fornuis met kippenbouillon en bbq saus.
Kippendij in de DO en de Q terug naar 150 graden indirect.
Na een half uur even kijken naar de status en even de kip omdraaien.
Ruikt nu al zo lekker!!
Na nog een klein half uurtje, bijna een uur in de DO, vielen de kippendijen praktisch uit elkaar bij het omdraaien. Pan van de Q, 10 minuutjes rusten om alles lekker te ‘pullen’!
Dan rest alleen nog het oude vertrouwde witte bolletje en wat sla, smakelijk!
Eerst wat kippendij in de kruiden zetten.
BBQ naar 180 graden stoken om de kip eerst even ‘aan te zetten’.
3 minuutjes per kant. Ondertussen de pan binnen vast opwarmen op het fornuis met kippenbouillon en bbq saus.
Kippendij in de DO en de Q terug naar 150 graden indirect.
Na een half uur even kijken naar de status en even de kip omdraaien.
Ruikt nu al zo lekker!!
Na nog een klein half uurtje, bijna een uur in de DO, vielen de kippendijen praktisch uit elkaar bij het omdraaien. Pan van de Q, 10 minuutjes rusten om alles lekker te ‘pullen’!
Dan rest alleen nog het oude vertrouwde witte bolletje en wat sla, smakelijk!