BasBQ
Beef en Steak

Pulled beef

 

Gavjow

Kooltjesharker
Berichten
102
Vandaag weer eens wat anders dan pulled pork. Mijn schoonouders kwamen corona proof langs voor de verjaardag van mijn schoonmoeder. Ze had een mooi stukje vlees geregeld bij de slager wat volgens haar een klapstuk was. Behandeld als pulled pork met eigen rub alleen niet geïnjecteerd.
Appel hout voor rook en verder niets bijzonders mee gedaan. Wat ik wel gedaan heb is mijn eigen broodjes gebakken.
Het recept mochten jullie die willen hebben vraag het maar

Was een stabiele run zoals ik gewend ben 5 uur op 120 graden. Ingepakt bij 62 graden.

0d1962411a9d51e6870395023eec5ea8.jpg

fc12fa15e092430ff39e1eb1c3e5ad49.jpg

f0c80dd540b26c72af65dbc37eb5cd8f.jpg

5c988acfdd49368ccb3203e6ae973acf.jpg

6a798ee0c0900d76279e2cd7cc917d2a.jpg

fb5b11972e0be8318ecf6ec960861ad8.jpg

3f9cb2ff4908b5b5368ae3b91df1a01c.jpg

18d185568a3e30b71274fdbe212e12fb.jpg
 
Heerlijk bordje, broodjes zien er ook goed uit.
 
PB is super lekker. Altijd een fijne variatie om te hebben. Bij de volgende run PP gaat er ook gelijk wat PB mee.
Schoonouders zullen wel flinke rebben zitten smullen.
 
PB is super lekker. Altijd een fijne variatie om te hebben. Bij de volgende run PP gaat er ook gelijk wat PB mee.
Schoonouders zullen wel flinke rebben zitten smullen.

Nou en of! Die hebben flink zitten smullen.
De eigen gemaakte broodjes waren heel fluffy zacht en dan met die machtige krachtig smaak van PB maakte het een waar feest voor ze.
Welk stuk gebruik jij voor de PB Bram?
 
Nou en of! Die hebben flink zitten smullen.
De eigen gemaakte broodjes waren heel fluffy zacht en dan met die machtige krachtig smaak van PB maakte het een waar feest voor ze.
Welk stuk gebruik jij voor de PB Bram?

Ik gebruik klaprib. Marinade injecteren en dan in de rub. Nachtje intrekken en op de Q. Ik pak PB altijd wel iets eerder in dan PP. Ik ga eens kijken of ik een stuk nek kan krijgen bij de slager. Moet ik wel optijd door geven
 
Terug
Bovenaan Onderaan