Hoi alle,
Vandaag vroeg uit de veren gegaan.
Om een overheerlijk Pull-Pork te bereiden op mijn Weber BBQ.
Gisteren mijn top laten adviseren door onze BBQ goeroe Jack van de Bosrand te Wassenaar
Gewicht van Pull-Pork was 1.5Kg.
De producten van Stockyard gebruikt voor Rub en BBQ saus.
Injectiemix van Noskos.
Ingredi?nten:
100 ml appelsap
60 ml appelazijn
40 ml honing
30 ml worchestershire saus
1 eetlepels zeezout
1 eetlepel uiengranulaat
Dit geheel plus minus 8 uurtjes laten rusten in de koeling.
En toen sloeg de klok 05:00 en het feest kon beginnen.
Weber netjes op temperatuur.
Na plus minus 6 uurtjes zat temp op 75c daarna de glaze aangebracht.
PP Glaze van Noskos.
Ingredi?nten:
? cup barbecuesaus (bijvoorbeeld Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce)
2 eetlepels appelazijn
2 eetlepels honing
Bereiding:
Meng alles goed door en een klein
pannetje en breng zacht aan de kook.
Daarna heb ik hem door laten garen tot de temperatuur meter 88 graden aantikten.
Toen netjes in gepakt en ruim een 1 uur laten rusten. Zie resultaat.
En heeft echt heerlijk gesmaakt we zitten heerlijk uit te buiken en na te genieten van de overheerlijk Pull-Pork.
Vandaag vroeg uit de veren gegaan.
Om een overheerlijk Pull-Pork te bereiden op mijn Weber BBQ.
Gisteren mijn top laten adviseren door onze BBQ goeroe Jack van de Bosrand te Wassenaar
Gewicht van Pull-Pork was 1.5Kg.
De producten van Stockyard gebruikt voor Rub en BBQ saus.
Injectiemix van Noskos.
Ingredi?nten:
100 ml appelsap
60 ml appelazijn
40 ml honing
30 ml worchestershire saus
1 eetlepels zeezout
1 eetlepel uiengranulaat
Dit geheel plus minus 8 uurtjes laten rusten in de koeling.
En toen sloeg de klok 05:00 en het feest kon beginnen.
Weber netjes op temperatuur.
Na plus minus 6 uurtjes zat temp op 75c daarna de glaze aangebracht.
PP Glaze van Noskos.
Ingredi?nten:
? cup barbecuesaus (bijvoorbeeld Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce)
2 eetlepels appelazijn
2 eetlepels honing
Bereiding:
Meng alles goed door en een klein
pannetje en breng zacht aan de kook.
Daarna heb ik hem door laten garen tot de temperatuur meter 88 graden aantikten.
Toen netjes in gepakt en ruim een 1 uur laten rusten. Zie resultaat.
En heeft echt heerlijk gesmaakt we zitten heerlijk uit te buiken en na te genieten van de overheerlijk Pull-Pork.