BasBQ
Beef en Steak

Pull-Pork lekkernij voor verjaardag feest.

 

Cor

Vuurmaker
Berichten
50
De laatste Pull-Pork was zo geslaagd en lekker dat ik het verzoek kreeg om er nog 1 te maken voor mijn dochter haar verjaardag a/s vrijdag avond.

Gisteren een hele mooie Pull-Pork gehaald van +-2.5Kg.
Deze vanochtend ge?njecteerd en in de rub gezet.

De stockyard rub en saus beviel zo goed dat we deze nogmaals toe passen voor de rub en straks de glaze.

627cf9760c2d95d6f1ad45467809f5df.jpg


Zo deze Pull-Pork gaat terug de koeling in om alle ingredi?nt in te laten trekken.

De BBQ ook in gereedheid gebracht voor morgen.


f5490764e306aa09796c872267fcc5f3.jpg


Wordt vervolgd.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Ben benieuwd
 
lekker Cor
 
Ziet er nu al goed uit Cor.


Als je de Q al een dag van tevoren klaar maakt met de kolen erin. Loop je zo niet het risico dat de kolen vochtig worden?
 
Dacht ik ook aan maar door heerlijk zomer avond viel dat reuze mee met het vocht op de briketten.Maar wel iets om rekening mee te houden.

En het was 04:30 man man wat vroeg in de vakantie.
Maar had er zin in.


f945e4a844bde8da2afb8d3e31a77cbf.jpg


36d1fe17501edc53bc231624e18faeae.jpg


9099844240382ac3f7a018b1c09b000b.jpg


7320f890a2022491b95085e8713a924e.jpg


Zo en nu lekker bakkie koffie genomen. Deze kon nu lekker opwarmen met de briketten en twee blokjes appel hout.

578034a674061ee15a1d0114891536bc.jpg


50bfbe63c23da149dda55a65e7dc9902.jpg


Hier was de temp 75 graden dus tijd voor de glaze.

c8db29642a9daea5a9ec03244cdbcc50.jpg


449667864c06b98d184cbe31ed471ba4.jpg


Na twee uurtjes het geheel in gepakt en lekker laten door garen tot temp van 88 graden.

04f3fa88d3e49b301067de3be175d69c.jpg


9151cbad318e0ccefef62080c7d74e6c.jpg


f499d723518979796f3b46f2b4e1af2b.jpg


Had nog genoeg briketten over die lagen te gloeien.
Dus nog twee stukjes buikspek gehaald bij AH.

Nog wat appel hout toe gevoegd en kon geheel kon opwarmen.

cd7157453a87318064ff754d2b68bf02.jpg


8719c19af840ff355992ee0c8394e9ac.jpg


9ef0e1bf882951cd0ffe36fd555165d2.jpg


Moet zeggen dat dit ook heerlijk smaakte

Al met al was het een geslaagde BBQ sessie en verjaardag feest met al het geknorop de BBQ.







Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Lekker hoor!
Dat buikspekje afgelopen vakantie ook bij de appie tegen gekomen, bereidt op de wga, niets mis mee. (Ik heb wel eens slechtere gehad :D )
 
Terug
Bovenaan Onderaan