Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dank jeGoed gelukt, gefeliciteerd met je knor.
Het was inderdaad nog wat stevig, maar wel goed te " pullen "Ziet er goed uit. Vlees lijkt nog ietwat stevig, klopt dat? Of was het toch prima te 'pullen'?
Ok, als ik PP maak, let ik niet echt op de temperatuur maar gewoon op hoe 'zacht' het vlees is. Ik gebruik m'n thermapen dus niet om te temperaturen maar gewoon om te voelen of het vlees al zacht genoeg is (alsof je in een pot pindakaas prikt). Als dat het geval is dan is het echt gemakkelijk te 'pullen'.Het was inderdaad nog wat stevig, maar wel goed te " pullen "
Oke en bedankt voor de tip, had wel met een satéprikker geprikt. Achteraf gezien had het idd wel iets zachter mogen wezen!Ok, als ik PP maak, let ik niet echt op de temperatuur maar gewoon op hoe 'zacht' het vlees is. Ik gebruik m'n thermapen dus niet om te temperaturen maar gewoon om te voelen of het vlees al zacht genoeg is (alsof je in een pot pindakaas prikt). Als dat het geval is dan is het echt gemakkelijk te 'pullen'.
Bedankt voor de felicitatie en de PP was idd wat droog en had hem niet geinjecteerd ( doe ik volgende keer ) en met de zelf gemaakte bbqsaus door mijn vrouw was het lekker!Proficiat met je knorrie. Wel verdiend.
De PP lijkt wat droog. Had je deze vooraf geinjecteerd met wat lekker vocht?
Belangrijkste is dat het lekker heeft gesmaakt.
De snake heeft zo'n 7,5 uur gebrand tussen de 105-125 graden en was toen pas half opgebrandSlager die zijn eigen vlees keurt, tja zijn we toch allemaal wel een beetje???
Maar je P.P. ziet er prima uit en zal best gesmaakt hebben gefeliciteerd met je sticker en op naar de volgende.
Tussen ( ) mooie snake, hoe lang heeft ie gebrand op welke temperatuur??
Ik had ook jouw filmpje en tips opgevolgd en was voor mij de 1e x een PP. Wou het ook niet al te ingewikkeld makenIk injecteer negen van de tien keer niet als ik PP maak. Droog ligt eerder aan je vlees dan aan een injectie.
Goed z'n werk gedaan dus, volgende keer kan er dus een zwaardere procureur op, als je dat zou willen.De snake heeft zo'n 7,5 uur gebrand tussen de 105-125 graden en was toen pas half opgebrand
Idd goed z'n werk gedaan, maar deze procureur woog 2,7 kg. Vond ik eigenlijk wel goed zo!Goed z'n werk gedaan dus, volgende keer kan er dus een zwaardere procureur op, als je dat zou willen.![]()
Bedankt voor je leuke reaktie en ben blij met mijn knorrieMooie plaatjes van een fijn stuk vlees, dat het gesmaakt heeft geloof ik meteen.
Voor de eerste keer heb je denk ik een prima resultaat gehaald, en bedenk oefening baart kunst
Gefeliciteerd met je knorrie.
Ook bedankt voor je leuke reaktie en tip(s)Als je een vrij magere procureur hebt is het vlees wel eens wat droger.
OF als je folie niet heel goed dicht zit. Dan wil je ook nog eens wat kwijt raken.
Daarbij zou je er ook niet aan moeten denken dat je de "perfecte pulled pork" hebt gemaakt.......Dit is een goede reden om weer uit te kijken naar de volgende keer.
Het ziet er bovendien prima uit zal zeker gesmaakt hebben.