- Berichten
- 1.324
Vandaag een drukke dag gehad, we zijn al even aan het verbouwen buiten, waarbij de nieuwe buitenkeuken ook een prominente plek krijgt! Daarover later meer!
Half zes, nog niet aan het eten gedacht, vrouwtje is een paar dagen naar Ibiza moet nu echt alles zelf doen
Snel naar de slager in het dorp, waar ik doorgaans alleen maar spareribs haal.
Heb je ook Rib-eye ?
Ze antwoord in het Limburgs dat moet ik even vragen
Ze gaat de slager halen, ik zeg hallo Wil, hij zegt hey Richard.
Heb je ook rib-eye ? Jazeker! Plakken van minimaal 2,5 CM dik graag!
Hoe zwaar moeten ze worden ? Ik : Geen idee als ze minimaal die dikte hebben!
Komt nog met een stuk om te laten zien ik zeg, Prima! 3 stuks.
Afrekenen 21 euro, dat viel me 100% mee!
Daarna pezo en reverse sear op de primo!
Ik zeg top stukje vlees!
Bedankt voor het kijken!
Half zes, nog niet aan het eten gedacht, vrouwtje is een paar dagen naar Ibiza moet nu echt alles zelf doen
Snel naar de slager in het dorp, waar ik doorgaans alleen maar spareribs haal.
Heb je ook Rib-eye ?
Ze antwoord in het Limburgs dat moet ik even vragen
Ze gaat de slager halen, ik zeg hallo Wil, hij zegt hey Richard.
Heb je ook rib-eye ? Jazeker! Plakken van minimaal 2,5 CM dik graag!
Hoe zwaar moeten ze worden ? Ik : Geen idee als ze minimaal die dikte hebben!
Komt nog met een stuk om te laten zien ik zeg, Prima! 3 stuks.
Afrekenen 21 euro, dat viel me 100% mee!
Daarna pezo en reverse sear op de primo!
Ik zeg top stukje vlees!
Bedankt voor het kijken!