- Berichten
- 53
Gisteren samen met mijn oude heer een stuk Picanha klaar gemaakt ter ere van zijn verjaardag. Leuk om samen te doen! Hij heeft me het bbq-vak ten slotte bijgebracht.
Stuk ingesneden met een mooi ruitjespatroon.
Hij is ca 50 minuutjes bij 150 graden geweest, tot een kerntemp van 46 graden. In de stromende regen en onweer mogen we wel stellen. Gelukkig doet de Weber het ook onder een paraplu
Daarna even affakkelen. Ik zie dat we vergeten zijn de sondes eruit te halen voordat hij het vuur in ging haha.
Daarna het langste kwartiertje wachten...
Bij het aansnijden bleek hij perfect voor ons te zijn.
Gefeliciteerd pa! Jij mag vaker jarig worden
Stuk ingesneden met een mooi ruitjespatroon.
Hij is ca 50 minuutjes bij 150 graden geweest, tot een kerntemp van 46 graden. In de stromende regen en onweer mogen we wel stellen. Gelukkig doet de Weber het ook onder een paraplu

Daarna even affakkelen. Ik zie dat we vergeten zijn de sondes eruit te halen voordat hij het vuur in ging haha.
Daarna het langste kwartiertje wachten...
Bij het aansnijden bleek hij perfect voor ons te zijn.
Gefeliciteerd pa! Jij mag vaker jarig worden

Laatst bewerkt: