Beef en Steak

Pp zonder injectie?

 
 

Richard

Stoker
Berichten
261
Goedemorgen,

Ik ben nieuw hier en nieuw in de bbq/ uds wereld( ik heb bijde)
Zaterdag wil ik graag pp maken om zondag te serveren tijden de Fam bbq-dag
Kan dit?
Ik heb geen injector kan ik dan nog steeds pp maken gewoon met een rub of in een marinade?

En zijn er richtlijnen qua temp en tijd per kilo? Oid :-/

Please help
 
Ja hoor zonder injectie kun je prima PP maken pak hem goed in bij 74 graden.
Rubben zou ik doen.

2,5 a 3,5 kilo procureur een uurtje of 8 a 10 lijkt me afhankelijk van je dome temperatuur en zo.
 
Dank.

Maar hoe warm moet de uds zijn ??
 
En een recept voor marinade of een rub.
Iemand??
 
Uds rond 110/120

Kijk een BBQ-NL.com en sla alleen de injectie over ( doe ik ook regelmatig zonder injectie )

 
Dank.
Ga ik doen.
Dank
 
Terug
Bovenaan Onderaan