- Berichten
- 574
Afgelopen donderdag bij de Sligro een varkensnekje opgehaald.
Toen vrijdagavond ge?njecteerd met:
Toen even gerubbed met:
Nachtje de koelkast in:
Vandaag vroeg opgestaan en aan de slag:
Na vijf uur gemopt:
Na twee uur ingepakt met aluminiumfolie en nog wat MOINKballen bereid:
Toen was het wachten op de 88 graden kerntemperatuur van het knorretje. Uurtje laten rusten en pullen maar:
Eindsaus erdoor:
Op een broodje met zelfgemaakte coleslaw uit het Weber magazine:
Het was heerlijk!! Al met al van start tot eten zo'n elf uur van de straat geweest.
Ik heb het wedstrijdrecept van Noskos gebruikt voor wie wil weten welk recept etc.
Ook heb ik vandaag voor het eerst de partyq van bbqguru gebruikt, dit werkt prima, wel begon hij tegen het einde over lege batterijen te klagen maar dit kwam denk ik door de kou.

Toen vrijdagavond ge?njecteerd met:

Toen even gerubbed met:

Nachtje de koelkast in:

Vandaag vroeg opgestaan en aan de slag:


Na vijf uur gemopt:

Na twee uur ingepakt met aluminiumfolie en nog wat MOINKballen bereid:



Toen was het wachten op de 88 graden kerntemperatuur van het knorretje. Uurtje laten rusten en pullen maar:



Eindsaus erdoor:

Op een broodje met zelfgemaakte coleslaw uit het Weber magazine:

Het was heerlijk!! Al met al van start tot eten zo'n elf uur van de straat geweest.
Ik heb het wedstrijdrecept van Noskos gebruikt voor wie wil weten welk recept etc.
Ook heb ik vandaag voor het eerst de partyq van bbqguru gebruikt, dit werkt prima, wel begon hij tegen het einde over lege batterijen te klagen maar dit kwam denk ik door de kou.