- Berichten
- 10.102
Beste bbq collega's
Gisteren hebben we weer eens pork steaks gegeten. Een hele tijd geleden hadden we de pork steaks van Tootsie gegeten, en dat was erg goed bevallen.
Voor dit weekend zouden we het weer eens gaan maken.
Ervoor gekozen om de steaks met mijn eigen rub een dagje ervoor in te rubben
Voor de mopsauce de sauce van Tootsie (https://www.bbq-nl.com/pork-steaks/) aangehouden.
Uiteindelijk heeft het er zo'n 4 uurtjes op gelegen en het smaakte weer fantastisch.
Een super simpel recept, maar oh zo lekker.
De pic's
de helft van een mooi stukje procureur in steaks gesneden en gerubt
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
Kijk eens wat een jongens 5 a 6 cm dik
 5 a 6 cm dik
		 
	
Tussendoor een begin gemaakt voor een eigen sriracha sauce (in ieder geval een hotsauce)
		 
	
		 
	
Toen mochten de pork steaks op het rooster. Lekker met een beetje rookhout
		 
	
Ondertussen de mopsauce gemaakt
		 
	
En moppen maar
		 
	
En na 4 uurtjes was de laatste ook klaar. De andere stukjes waren al eerder klaar, die even tijdelijk in de folie in de keuken bewaard en op het laatst nog even terug om wat temp op te pakken.
Het ruikt heerlijk
		 
	
Op het bordje
		 
	
Het is echt super lekker
Dank voor het kijken
Rick
	
		
			
		
		
	
				
			Gisteren hebben we weer eens pork steaks gegeten. Een hele tijd geleden hadden we de pork steaks van Tootsie gegeten, en dat was erg goed bevallen.
Voor dit weekend zouden we het weer eens gaan maken.
Ervoor gekozen om de steaks met mijn eigen rub een dagje ervoor in te rubben
Voor de mopsauce de sauce van Tootsie (https://www.bbq-nl.com/pork-steaks/) aangehouden.
Uiteindelijk heeft het er zo'n 4 uurtjes op gelegen en het smaakte weer fantastisch.
Een super simpel recept, maar oh zo lekker.
De pic's
de helft van een mooi stukje procureur in steaks gesneden en gerubt
Kijk eens wat een jongens
 5 a 6 cm dik
 5 a 6 cm dikTussendoor een begin gemaakt voor een eigen sriracha sauce (in ieder geval een hotsauce)
Toen mochten de pork steaks op het rooster. Lekker met een beetje rookhout
Ondertussen de mopsauce gemaakt
En moppen maar
En na 4 uurtjes was de laatste ook klaar. De andere stukjes waren al eerder klaar, die even tijdelijk in de folie in de keuken bewaard en op het laatst nog even terug om wat temp op te pakken.
Het ruikt heerlijk
Op het bordje
Het is echt super lekker
Dank voor het kijken
Rick
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		