Beef en Steak

Pork flank

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Baroq
  • Startdatum Startdatum
Nee je hebt ribs en buikspek :D Ik zie bacon, ribs en ribtips :D
 
hoe staat het ermee? ben best wel nieuwsgierig
 
Ik zou eerder Serious Eats geloven dan Jamie ;)
 
Het wordt gewoon een recept van Coen&Pien en dan is het nooit vies  :P
 
GroteFoto-TNEO6FCC.jpg


GroteFoto-UQP63MMO.jpg

Gekruid met venkelzaad, zwarte peper, zout, chilliflakes, geraspte citroen, v??l knoflook en rozemarijn.
Toen opgerold en ingewreven met grof zout en bakpoeder voor een knapperig huidje.
Hij ligt nu op de bbq, een klein uurtje, en is al 47C intern...
Zometeen maar wat lager zetten...
GroteFoto-TV478JQG.jpg
 
dat ziet er nu al heerlijk uit, zal goed ruiken bij jullie in de tuin
 
GroteFoto-THW7PAZR-1.jpg


Porchetta, met twice-baked-potatoes en roerbakspinazie met pesto en een salade

Het was lekker maar het viel mij een beetje tegen...
Volgende keer (ik heb nog zo'n stuk liggen) zal ik er iets Oosters op loslaten, iets zoets en kleverigs.

Van de rasp van toch een hele citroen proefden we niks meer terug, we proefden voornamelijk venkel en de chili  :P
Het was toch redelijk veel werk en ik had er toch een andere verwachting van, kan het niet precies uitleggen.
Maar het was leuk om te doen en zoals gezegd, volgende keer weer een ander recept  :)
 
Het was ook niet vies  ;), we hebben de helft op gepaste wijze vernietigd en de andere helft gaat op de boterham...
 
Lekker bezig geweest Pauline! Mooi gerecht hoor. Had je de zwoerd nog knapperig gekregen?
 
al met al toch een mooie maaltijd denk ik, je foto's zien er smakelijk uit in ieder geval
 
noskos zei:
Lekker bezig geweest Pauline! Mooi gerecht hoor. Had je de zwoerd nog knapperig gekregen?

Sommige stukjes wel, die waren heel knapperig en moeilijk te snijden.
Andere stukjes waren lekker 'chewy', h??rlijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan