BasBQ
Beef en Steak

Porchetta

 
 

christiansiegers

Kooltjesharker
Berichten
120
Vandaag jarig, dus dan moet er iets lekkers op tafel komen. Ik wilde al langer een porchetta maken, dus vandaag een mooie dag.
Het opknopen van de porchetta verdient nog wat extra aandacht, maar het zat goed vast  :)
De vulling bestond uit een mengsel van ui,salie,tijm,rozemarijn, rozijnen, witte wijn, broodkruim, pijnboompitten en mortadella

2015-04-21-09.57.06.jpg

2015-04-21-10.30.41-2.jpg

2015-04-21-10.37.45.jpg

2015-04-21-10.43.49.jpg

2015-04-21-10.46.03.jpg

2015-04-21-10.48.11.jpg

2015-04-21-10.58.15-2.jpg

2015-04-21-13.42.50.jpg

2015-04-21-17.49.11.jpg

2015-04-21-17.51.50.jpg
 
Zie die Porchetta steeds vaker voorbij komen. Ziet er  goed uit, dit is toch gewoon buikspek niet gepekeld ofzo?
 
Nog van harte Christian! En je hebt je zelf een mooi diner gegeven.
 
Wederom een mooie reportage, bedankt voor het delen.
 
Eddeped zei:
Zie die Porchetta steeds vaker voorbij komen. Ziet er  goed uit, dit is toch gewoon buikspek niet gepekeld ofzo?

Klopt, stuk buikspek
 
Ik vind hem mooi!!
 
Ziet er heerlijk uit! En alsnog gefeliciteerd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan