- Berichten
- 215
Morgen gaat de bbq aan en gaan we de porchetta proberen te maken aan het spit.
Op basis van recept van eten met Nick recept gemaakt waar bij de sherry achterwege is gebleven
Stuk buikspek gehaald bij de groothandel. Huid wel ingesneden maar helaas op sommige stukjes te diep. Als dit bevalt een volgende keer niet insnijden om verschil te zien
Buikspek opgebonden en in folie in de koelkast. Vandaag nog even goede opbindtouw gekocht. Van AH was toch te dun en trok ik stuk. Morgen voor het de spit opgaat nog even opnieuw opbinden.
Zal het resultaat posten
Morgen de Meater+ erin op 72 graden
Bbq temp 150-160
Spit en muurtje van kolen
Probeer net als de hele kip in eerste instantie zonder plate setter.
Wordt vervolgd
Op basis van recept van eten met Nick recept gemaakt waar bij de sherry achterwege is gebleven
Stuk buikspek gehaald bij de groothandel. Huid wel ingesneden maar helaas op sommige stukjes te diep. Als dit bevalt een volgende keer niet insnijden om verschil te zien
Buikspek opgebonden en in folie in de koelkast. Vandaag nog even goede opbindtouw gekocht. Van AH was toch te dun en trok ik stuk. Morgen voor het de spit opgaat nog even opnieuw opbinden.
Zal het resultaat posten
Morgen de Meater+ erin op 72 graden
Bbq temp 150-160
Spit en muurtje van kolen
Probeer net als de hele kip in eerste instantie zonder plate setter.
Wordt vervolgd