Zo eindelijk mijn eerste pulled porc gemaakt.
Ik heb het recept en methode van Noskos gebruikt.
Dank voor het delen hiervan !
Ik heb pork powder rub, en plan is om sweet baby rays
saus te gebruiken.
Het vlees heb ik van de lokale slager vond ik leuker dan online.
Hij maakt in de winkel ook pulled pork. En kreeg de tip om
door te garen tot 93 graden dat is schijnbaar makkelijker pullen.
Zo rub erop en marinade erin leer moment zachtjes injecteren
en een schort om het spoot overal heen hahaah
Volgende keer wil ik er meer rub op doen maar goed is voor
de volgende keer
Zaterdag vroeg het mandje uit het was ff slikken
ben wel een ochtend mens maar dan moet hij wel
rond 1000hrs beginnen he he he
Zo na 5 uur op 68 graden ingepakt en weer door !!!
Het was stiekem best een hoop werk de temperatuur ging
goed. Ben tussen door een paar uurtjes weg geweest om
de dames op de trein te zetten. Toen ik terug kwam was
de temp van een steady 120 graden naar 107 gegaan het
was toen al rond 2 uur in de middag.
Dus de schuiven open en binnen de kortste keren weer
netjes op temperatuur.
Leuk man dat pullen wel tikkie warm aan de vingers ha ha ha.
Viel me op dat er nog wat vet tussen zat dat heb ik weg gedaan vond ik
niet zo lekker.
Begin met 2.55 kilo dus best veel vet en
bot maar goed ik kan er mee leven.
Nog wat eind saus erover... jummie!
Een mooie rook ring ook zonder gebruik van rook hout was bang dat he te veel
zou worden volgende ronde gaat er zeker wat bij.
Jemig wat lekker.
Ben begonnen om half 7 en was klaar om half 5 ongeveer
Leuk om te doen en ben een blij ei met mijn zwarte ei
Ik heb het recept en methode van Noskos gebruikt.
Dank voor het delen hiervan !
Ik heb pork powder rub, en plan is om sweet baby rays
saus te gebruiken.
Het vlees heb ik van de lokale slager vond ik leuker dan online.
Hij maakt in de winkel ook pulled pork. En kreeg de tip om
door te garen tot 93 graden dat is schijnbaar makkelijker pullen.

Zo rub erop en marinade erin leer moment zachtjes injecteren
en een schort om het spoot overal heen hahaah
Volgende keer wil ik er meer rub op doen maar goed is voor
de volgende keer


Zaterdag vroeg het mandje uit het was ff slikken
ben wel een ochtend mens maar dan moet hij wel
rond 1000hrs beginnen he he he

Zo na 5 uur op 68 graden ingepakt en weer door !!!

Het was stiekem best een hoop werk de temperatuur ging
goed. Ben tussen door een paar uurtjes weg geweest om
de dames op de trein te zetten. Toen ik terug kwam was
de temp van een steady 120 graden naar 107 gegaan het
was toen al rond 2 uur in de middag.
Dus de schuiven open en binnen de kortste keren weer
netjes op temperatuur.

Leuk man dat pullen wel tikkie warm aan de vingers ha ha ha.
Viel me op dat er nog wat vet tussen zat dat heb ik weg gedaan vond ik
niet zo lekker.
Begin met 2.55 kilo dus best veel vet en
bot maar goed ik kan er mee leven.
Nog wat eind saus erover... jummie!


Een mooie rook ring ook zonder gebruik van rook hout was bang dat he te veel
zou worden volgende ronde gaat er zeker wat bij.

Jemig wat lekker.

Ben begonnen om half 7 en was klaar om half 5 ongeveer
Leuk om te doen en ben een blij ei met mijn zwarte ei
