- Berichten
- 75
Goedemiddag allen,
Ik heb hier een vrij platte whole packer liggen.
6.5 kilo brazilian hilton.
Geen idee meer waar hoe en wat ik er aan kom.
Nu komen van t weekend 15 man eten, en heb kip op t menu.
Maar die brisket wil ik ook wel eens klaarmaken.
Als t dan rete droog is, dan is er sowieso kip!
Aangezien hij vrij mager lijkt
En best dun is in t geheel,
Wat is de gewenste bereiding?
Hot and fast of low and slow?
Iemand tips tricks en suggesties?
Zou trouwens de 1e keer een hele brisket worden voor mij.
Zomerse groeten
Arjan
Ik heb hier een vrij platte whole packer liggen.
6.5 kilo brazilian hilton.
Geen idee meer waar hoe en wat ik er aan kom.
Nu komen van t weekend 15 man eten, en heb kip op t menu.
Maar die brisket wil ik ook wel eens klaarmaken.
Als t dan rete droog is, dan is er sowieso kip!
Aangezien hij vrij mager lijkt
En best dun is in t geheel,
Wat is de gewenste bereiding?
Hot and fast of low and slow?
Iemand tips tricks en suggesties?
Zou trouwens de 1e keer een hele brisket worden voor mij.
Zomerse groeten
Arjan