- Berichten
- 50
Hey alle,
Ik heb een vraagje, weet niet of dit in het juiste categorie is anders mag deze verplaatst worden .
Van de week heb ik pizza's gemaakt op mijn Grill Guru, alleen de eerste pizza was na 5 minuten helemaal verbrand aan de onderzijde.
Mijn opstelling is als volgt:
Q 300 - 350 graden
Plate setter
RVS rooster
Pizza steen (+/- 1CM dik)
Hierna de pizza erop.
Wat ik heb gelezen is dat je de steen kan koelen met een vochtige doek voordat de pizza erop gaat. Dit heb ik met de tweede en derde pizza gedaan, dat ging beter.
Maar is het ook mogelijk onder de steen te koelen?
Is mijn pizza steen te dun of mijn Q te warm?
Ik hoor het graag.
Ik heb een vraagje, weet niet of dit in het juiste categorie is anders mag deze verplaatst worden .
Van de week heb ik pizza's gemaakt op mijn Grill Guru, alleen de eerste pizza was na 5 minuten helemaal verbrand aan de onderzijde.
Mijn opstelling is als volgt:
Q 300 - 350 graden
Plate setter
RVS rooster
Pizza steen (+/- 1CM dik)
Hierna de pizza erop.
Wat ik heb gelezen is dat je de steen kan koelen met een vochtige doek voordat de pizza erop gaat. Dit heb ik met de tweede en derde pizza gedaan, dat ging beter.
Maar is het ook mogelijk onder de steen te koelen?
Is mijn pizza steen te dun of mijn Q te warm?
Ik hoor het graag.