In de schuur ligt al een tijdje een Cadac tot stof te vergaan, maar er zit nog wel een leuk ding bij: een pizzasteen!
Een paar weken gelden op zondagmiddag de pizzasteen op de weber gelegd.
Omdat het een beetje last minute was, gekozen voor een kant en klare pizza bodem.
De weber gevuld met twee volle starters weber houtskool.
En goed op temperatuur laten komen.
Alles vol open, maar ik kwam niet veel hoger dan 250 graden. Weet iemand hoe dit hoger kan?
In plaats van tomatensaus, heb ik zelf gemaakt BBQ saus gebruikt als basis. Dit beviel goed!
Foto's, want anders is het niet gebeurt:



Een paar weken gelden op zondagmiddag de pizzasteen op de weber gelegd.
Omdat het een beetje last minute was, gekozen voor een kant en klare pizza bodem.
De weber gevuld met twee volle starters weber houtskool.
En goed op temperatuur laten komen.
Alles vol open, maar ik kwam niet veel hoger dan 250 graden. Weet iemand hoe dit hoger kan?
In plaats van tomatensaus, heb ik zelf gemaakt BBQ saus gebruikt als basis. Dit beviel goed!
Foto's, want anders is het niet gebeurt:


